اسرائیل مدعی کشف حلقه قاچاق سلاح در کرانه باختری شد

کد خبر: 781556

ارتش رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) ادعا کرد یک حلقه ویژه قاچاق اسلحه را در جنوب الخلیل قطع و پنج نفر را در این راستا بازداشت کرده است.

اسرائیل مدعی کشف حلقه قاچاق سلاح در کرانه باختری شد
خبرگزاری فارس: ارتش رژیم صهیونیستی ضمن اعلام کشف مقادیری سلاح در جنوب غرب الخلیل، اعلام کرد یک حلقه قاچاق اسلحه در کرانه باختری را قطع کرده است. ارتش رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) ادعا کرد یک حلقه ویژه قاچاق اسلحه را در جنوب الخلیل قطع و پنج نفر را در این راستا بازداشت کرده است. بر اساس گزارش وبگاه «تایمز» رژیم صهیونیستی، ارتش رژیم صهیونیستی همچنین مقداری اسلحه، سلاح سرد و مهمات را مصادره کرده؛ این سلاح‌ها در روستای «دیر زارح» واقع در جنوب غرب الخلیل کشف شده است.
در ادامه این گزارش آمده است مکانی که سلاح‌ها در آن کشف شده متلعق به یک تاجر اسلحه است؛ این تاجر به همراه پنج نفر دیگر در همان مکان بازداشت و به «شاباک یا شین‌بت» (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) تحویل داده شده‌اند. بر اساس اعلام ارتش رژیم صهیونیستی، چهار کُلت، سه تفنگ، چهار چاقوی نظامی و مقادیر زیادی مهمات و فشنگ در این اقدام کشف و ضبط شده است. نظامیان صهیونیستی همچنین در بقیه مناطق کرانه باختری، هشت فلسطینی دیگر را به اتهام مشارکت در درگیری‌ها یا پرتاب سنگ به سمت شهرک‌نشینان، بازداشت کردند. کرانه باختری به دلیل قرار گرفتن در غرب رود اردن به این نام خوانده می‌شود. این منطقه نزدیک به ۲۱ درصد از مساحت فلسطین یکپارچه (از رود اردن تا دریای مدیترانه) یعنی حدود ۵۸۶۰ کیلومتر را تشکیل می‌دهد. کرانه باختری در کنفرانس اریحا در سال ۱۹۵۱ به اردن ملحق شد و رژیم صهیونیستی توانست در جریان جنگ ۱۹۶۷ این منطقه را اشغال کند. این منطقه تا سال ۱۹۸۸ جزو اراضی تحت حاکمیت اردن قرار داشت. براساس آمار سال ۲۰۱۱ میلادی این منطقه که دارای ۱۱ استان است جمعیتی حدود دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است. البته برخی از مراکز آماری جهانی نیز جمعیت این منطقه را دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اعلام کرده اند. بنا بر توافق صورت گرفته در قاهره که به «اسلو ۲» (در سال ۱۹۵۵ و میان تل‌آویو و تشکیلات خودگردان) معروف است، کرانه باختری به سه بخش «الف، ب. و ج» تقسیم شد. منطقه «الف» تحت حاکمیت کامل حکومت خودگردان قرار گرفت، منطقه «ب» از نظر امنیتی زیر نظر رژیم صهیونیستی باقی ماند، اما امور غیرنظامی و غیر امنیتی آن در اختیار حکومت خودگردان گذاشته شد. منطقه «ج» شامل آن دسته از شهر‌های کرانه باختری می‌شود که به لحاظ اداری و امنیتی زیر نظر رژیم صهیونیستی باقی می‌مانند. حدود ۶۰ درصد وسعت کرانه باختری به‌عنوان «منطقه ج» و در اختیار صهیونیست‌هاست. تلاش‌های رژیم صهیونیستی و حامیانش برای حفظ کنترل کرانه باختری به هر قیمتی، باز هم نشان می‌دهد که این منطقه تا چه اندازه برای تأمین امنیت این رژیم حیاتی است و نه تنها مقامات صهیونیست، بلکه مقامات آمریکایی نیز از تسلط نیرو‌های مسلح شده مقاومت بر این منطقه هراس دارند. دلیل آن این است که این منطقه بزرگ است و در مرکز فلسطین قرار گرفته و به مناطق اشغالی هم بسیار نزدیک است؛ بنابراین اگر قرار باشد موشکی از کرانه باختری به تل‌آویو، حیفا، اشدود و یا حتی دیمونا (مرکز هسته‌ای رژیم صهیونیستی) شلیک شود، دیگر نیازی به موشک‌های با برد ۸۰ و ۱۰۰ کیلومتر نیست، بلکه برد ۱۵ تا ۲۰ کیلومتر کافی است.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت