شاخصههای یک پلیس مقتدر و قانونمند
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در همایش فرماندهان و مدیران گفت: سرعت، دقت و صحت از شاخصهای یک پلیس مقتدر و قانونمند در جامعه است.
خبرگزاری ایسنا: سردار "محمد شرفی" در همایش فرماندهان و مدیران انتظامی استان آذربایجان غربی اظهارکرد: در نظام جهانی شاخصهایی برای تعریف و تعیین امنیت ملی در نظر گرفته شده که میزان جرایم و آسیبهای اجتماعی، اقتدار و منزلت پلیس، وحدت و مشارکت مردم و سرمایه اجتماعی موجود در جامعه از جمله این موارد است.
وی ارزیابی عملکرد کلانتریها و پاسگاههای انتظامی استان آذربایجان غربی و نیز ابلاغ تدابیر و رهنمودهای سلسله مراتب فرماندهی را از اهداف این همایش عنوان کرد.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه بر اساس ارزیابی های صورت گرفته، عملکرد انتظامی استان آذربایجان غربی در خصوص توسعه ساختار های انتظامی از لحاظ کمی و کیفی و نیز کنترل جرایم خشن مطلوب بوده است، افزود: این روند پیشرفت نتیجه تلاش مجموعه انتظامی استان و تعامل خوب پلیس با سایر سازمان ها بوده است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر اینکه سرعت، دقت و صحت از شاخص های یک پلیس مقتدر و قانونمند در جامعه است ، گفت: بر اساس شاخص های تعریف شده،در این استان از امنیت نسبی برخوردار هستیم.
شرفی گفت: در بحث تعالی رفتار کارکنان نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است که این امر مهم مطالبه کلیه مسئولان و مردم استان است.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، وی تجهیز تحت نظرگاهها در سراسر کشور به دوربینهای نظارتی و پایش تصویری را یکی از محورهای اساسی طرح تحول کلانتریها عنوان و بیان کرد: این طرح با هدف رعایت و ارتقاء حقوق شهروندی متهمان به اجرا در آمد تا سلسله مراتب فرماندهی بتواند در هر لحظه این مراکز را رصد کند؛ بر همین اساس هیچ تحت نظرگاهی در کشور نداریم که مجهز به پایش تصویری نباشد و این قدم بسیار مهمی بود که امسال اجرا شد.
این مقام ارشد انتظامی به تاکیدات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) مبنی بر "به کلانتری ها توجه بیشتری شود"، اشاره و تصریح کرد: بر اساس برنامهریزیها و تدابیر اتخاذ شده در طرح تحول کلانتریها، 9 محور در دستور کار قرار گرفت که موضوع فناوری و تکنولوژی یکی از محورهای مذکور است که خدمات کلانتری بایستی به صورت الکترونیکی به مردم عزیز ارائه شود.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در پایان خاطرنشان کرد: راه اندازی سامانه پیامکی در کلانتریها در راستای کاهش حضور مردم، تجهیز پلیس به دوربین، راهاندازی واحدهای سیار پلیس متناسب با تغییر جغرافیای جرم، افزایش استانداردهای رفتاری کارکنان پلیس، برگزاری دورههای تعالی رفتاری کارکنان که قریب به 10 هزار نفر آموزش دیدهاند و... از دیگر اقدامات صورت گرفته در طرح تحول کلانتریهاست.
دیدگاه تان را بنویسید