پاسخ به ۴ سوال مهم درمورد افسردگی

کد خبر: 801206

علامت اصلی افسردگی، احساس غمگینی مداوم و نداشتن علاقه به انجام اموری است که فرد پیش از این به راحتی انجام می‌داده است.

پاسخ به ۴ سوال مهم درمورد افسردگی

سرویس سبک زندگی فردا: «دواین جانسون» ملقب به «The Rock» یا همان صخره، علاوه بر این که هشت دوره قهرمان جهان در مسابقات کشتی کج بوده، دوبلور و یکی از سرشناس‌ترین بازیگران آمریکایی است.به نقل از بیتوته با این توضیح و با توجه به شخصیتی که از او در ذهن بینندگان فیلم هایش مانده، می‌توان ادعا کرد که امکان ابتلای او به بیماری افسردگی خنده دار به نظر می‌رسد، اما واقعیت چیز دیگری است. او به تازگی در مصاحبه‌ای از نبردش با افسردگی پرده برداشته و گفته که آن روز‌ها آن قدر حالش بد بوده که در یک لحظه زیر گریه می‌زده است. این بازیگر پرفروش این روز‌های سینما گفته که در دوره‌ای آن قدر دچار افسردگی بوده که در حال از دست رفتن و نابودی بوده است.

پاسخ به ۴ سوال مهم درمورد افسردگی

صحبت‌های خواندنی «جانسون» درباره افسردگی‌اش

این بازیگر پرطرفدار درباره چالش‌هایی که برای حفظ سلامتی روانی خود داشته، تاکید کرده که تلاش و رنج یک چیز واقعی است و او افسرده شده بود و داشت از دست می‌رفت. به گزارش مهر به نقل از ورایتی، جانسون گفته وقتی مصدوم شد و رویاهایش برای فوتبال حرفه‌ای به هم ریخت، این مشکلات برایش پیش آمد. این آسیب دیدگی موجب شد تا یک سال پس از امضای قرارداد او با لیگ فوتبال کانادا، کنار گذاشته شود و به فاصله کمی پس از آن، نامزدش هم رابطه اش را با او قطع کرد. وی اظهار کرده که به نقطه‌ای رسیده بودم که نمی‌خواستم هیچ کاری بکنم یا جایی بروم و فقط گریه می‌کردم. چند ماه پیش، او تصویری از خودش را در اینستاگرام منتشر کرد که مربوط به فیلمی با عنوان «توپچی‌ها» بود.

در این صحنه او مقابل یک سنگ قبر در گورستان ایستاده بود. جانسون در شرح این تصویر نوشت که این صحنه مربوط به خودکشی برادر شخصیتی است که او نقشش را بازی کرده است و افزود که همه ما زمانی در این جایگاه ایستاده ایم. وی توضیح داد وقتی ۱۵ سال داشت، مادرش می‌خواست دست به خودکشی بزند و او بود که مادرش را نجات داد و مانع این کار شد. جالب است بدانید، مصاحبه این بازیگر با واکنش‌های زیادی ازسوی هوادارانش روبه رو شد و او پس از آن در توئیتر نوشت که افسردگی تبعیض نمی‌شناسد و زمان زیادی برد تا خودم و این بیماری را بشناسم، اما کلیدش این است که نباید از رو در رو شدن با آن ترسید. به خصوص آن‌هایی که دوست دارند آن را پنهان کنند باید بدانند تنها نیستند.

پاسخی به ۴ سوال مهم درباره افسردگی

با این همه اطلاع رسانی درباره رایج‌ترین بیماری روانی که به سرماخوردگی در بین بیماری‌های روحی مشهور است، باز هم بسیاری از مردم با علایم این بیماری آشنا نیستند یا بی اعتنا از کنار آن عبور می‌کنند. در ادامه به چند سوال مهم درباره این بیماری به نقل از انجمن روان پزشکی آمریکا پاسخ می‌دهیم. فراموش نکنید ممکن است شما هم به این بیماری مبتلا شوید بنابراین از خواندن ادامه این مطلب، غافل نشوید.

۱- علامت‌های اصلی ابتلا به افسردگی چیست؟

علامت اصلی افسردگی، احساس غمگینی مداوم و نداشتن علاقه به انجام اموری است که فرد پیش از این به راحتی انجام می‌داده است.

در صورتی که این علایم بیش از دو هفته طول بکشد و در عملکرد روزانه فرد اختلال ایجاد کند، به آن بیماری افسردگی اساسی گفته می‌شود. علایم دیگری هم ممکن است در مبتلایان به افسردگی دیده شود که عبارت است از: کاهش سطح انرژی، کاهش یا افزایش اشتها، کاهش یا افزایش میزان خواب، احساس اضطراب و بی قراری، تحریک پذیری و زود از کوره در رفتن، کاهش تمرکز، کاهش قدرت تصمیم گیری، احساس بی ارزشی یا پوچی، احساس ناامیدی، احساس گناه و افکار خودکشی و آسیب به خود.

۲-تفاوت بین غم عادی با افسردگی چیست؟

هر فردی در طول روز‌ها و هفته‌ها طیفی از هیجانات را تجربه می‌کند که این هیجانات بسته به وقایع و اتفاقات متنوع اند. وقتی ناامید هستیم به طورمعمول احساس غم داریم. وقتی از دست دادن را تجربه می‌کنیم، اندوهگین می‌شویم. این احساسات به طورمعمول فراز و فرود دارند. این احساسات به اطلاعات و تغییرات پاسخ می‌دهند. در مقابل این احساسات، افسردگی، احساسی عمیق و مداوم است. افراد افسرده به احتمال کمتری شاد، راحت یا آسوده خاطر هستند.

افرادی که از افسردگی بهبود می‌یابند، اغلب توانایی احساس دوباره غم طبیعی و تجربه داشتن «روز‌های بد» را خواهند داشت، احساسی که در مقابل احساس هر روزۀ غم شدید در ذهن و روح (که در افسردگی تجربه می‌شود) قرار می‌گیرد.

۳- قبل از رفتن نزد متخصص چقدر باید صبر کرد؟

اگر علایم تان خفیف هستند، کار و زندگی شما را مختل نکرده اند یا سلامت تان را تحت تاثیر قرار نداده اند و به خودکشی یا خودآسیب رسانی فکر نمی‌کنید، می‌توانید قبل از رفتن نزد متخصص دو یا سه هفته صبر کنید تا ببینید علایم تان خود به خود بهبود پیدا می‌کنند یا خیر. اما علایم جدی‌تر نیازمند توجه فوری هستند.

۴-افسرده‌ها باید چه کار‌هایی انجام دهند؟

با فردی که به او اعتماد دارید درباره احساسات تان حرف بزنید. بیشتر افراد پس از حرف زدن با فردی که به احساسات آن‌ها توجه می‌کند، احساس بهتری پیدا می‌کنند. دنبال درمان افسردگی خود باشید. مراجعه به پزشک یا روان شناس، قدم اول شروع درمان است. تلاش کنید به سمت انجام کار‌هایی بروید که قبلا آن‌ها را دوست داشتید. ارتباطات اجتماعی خودتان را قطع نکنید، با دوستان و اعضای خانواده تان در تماس و ارتباط بمانید. سعی کنید بپذیرید که شما نیز ممکن است دچار افسردگی شده باشید، پس بهتر است انتظارات تان را از خودتان کاهش دهید چراکه طبیعی است در زمانی که افسرده اید، بازده کاری تان به خوبی سابق نباشد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد