کوشکی: رکن اساسی دولت روحانی کمیته جنگ روانی است/ هدف آشنا و دیگران انحراف اذهان منتقدان است
کوشکی گفت: من تنها بخش دولت که در طول هفت سال گذشته بینقص کار کرده و به طور جدی و پشتکار فراوان به کار خود ادامه داده است همین زیرمجموعه جنگ روانی است.
گروه سیاست فردا: هرجا حاشیهای وجود دارد، نام «آشنا» در میان است! حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور بیش از آنکه به انجام وظیفه خود پرداخت و در این اوضاع و احوال آشفته به رئیس خود کمک کند که حداقل با اظهارنظرهای نسنجیده و بیموقع به زخم مردم نمک نپاشد، دنبال حاشیهسازی است. یک روز به سفرهای استانی رئیس مجلس کنایه میزند و روز دیگر با توییتهای پیدرپی به منتقدان دولت پاسخ میدهد. یک روز تجربیات خود را به رخ میکشد و از عواقب زیادی گرم کردن فضا میگوید تا اقدامات رئیس مجلس را شائبهدار و انتخاباتی بخواند، روز دیگر هم نگران زخم شدن زبان منتقدان است!
این رویه را در نگاه نخست میتوان به عملکرد بد و ناموفق آقای مشاور تعبیر کرد چراکه اگر قرار بود ایشان سرگرم مشاوره به رئیسجمهور باشد و در این کار نیز موفق میبود، الآن وضعیت بهتری را شاهد بودیم. نکته قابل تامل، اما آنجا است که به اعتقاد برخی کارشناسان و تحلیلگران، وظیفه آشنا و برخی دیگر در دولت همین حاشیهسازیها است و با توجه به کارکردشان باید اذعان داشت که اتفاقا خوب عمل کرده اند!
به عنوان مثال، محمدصادق کوشکی، فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگویی با خبرنگار «فردا» ضمن تأکید بر اینکه «آقای روحانی امنیتیترین کابینه در چهلساله اخیر را دارد» گفت: «یک رکن چنین کابینهای کمیته جنگ روانی و زیرمجموعه آن است.»
وی افزود: «به نظر من تنها بخش دولت که در طول هفت سال گذشته بینقص کار کرده و به طور جدی و پشتکار فراوان به کار خود ادامه داده است همین زیرمجموعه جنگ روانی است. حتی معتقدم اگر بخشهای دیگر دولت مثل صنعت، تولید و ... نیز حرکتی شبیه این را شاهد بودیم الان جایگاه ویژه و ممتازی در عرصه اقتصاد، صنعت، کشاورزی و ... پیدا کرده بودیم».
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به اینکه «مجموعه جنگ روانی در دولت روحانی پرکارترین بخش بوده است» گفت: «این امر در درجه اول نشان میدهد که این دولت چیزی برای عرضه نداشته و ندارد لذا برای پوشاندن فقر و نداشتههای خود در زمینه کارنامه ناگزیر به جنگ روانی است و برای انحراف اذهان منتقدان دولت و تریبونهای مطالبهگر بحث انحرافی جدیدی به نام صلح امام دوم مطرح است و با این کار خود را از زیر بار سوالات و مطالبات نجات داده است. این روند تا آخرین روز کار دولت هم ادامه خواهد یافت.»
وی در پاسخ به اینکه نقش حسام الدین آشنا به عنوان مشاور رئیس جمهور در این زمینه چیست؟ گفت: «این بحث به یک فرد خاص متمرکز نیست، اما به طور معمول آنهایی که اهل کار و تولید، خلاقیت و ابتکار هستند نیازی به پنهان شدن پشت سر تکنیکهای جنگ روانی ندارند. مجموعهای که غیر از رویکردهای امنیتی آوردهای ندارد، اما ناگزیر پشت جنگ روانی مخفی میشود. اینکه جنگ روانی توسط چه کسی اتفاق میافتد هم خیلی حائز اهمیت نیست. زیرا اگر یک کابینه، کابینه کار و تلاش و فعالیت باشد نیازی به این رویه و ایجاد جنگ روانی ندارد.»
کوشکی حاشیهسازیها اخیر نسبت به رویکرد مجلس و قالیباف که اغلب هم از سوی آشنا کلید زده شد را ناشی از تلاش دولت برای جنگ روانی و پوشش کاستیهای خود دانست و گفت: «اگر دولت خدمت و کارنامهای برای عرضه به مردم داشت اینطور زیر فشار نبود و ناگزیر نمیشد که برای فرار از پاسخگویی به منتقدان و پاسخگویی به مطالبات مردمی یک بحث انحرافی مطرح کند.»
وی افزود: «نقد دیگران یا ایراد گرفتن به روسای قوای دیگر، همچنین طرح بحثهایی مثل امام دوم و ... همه برای خریدن زمان است. آن هم برای دولتی که روزشماری میکند تا زمان آن به سر آید. دولتی که مثل شاگردهای تنبل در کلاس درس و موقع امتحان مرتب اینپا وآنپا کرده و منتظر است که زمان کلاس تمام شود».
دیدگاه تان را بنویسید