جزئیات رزمایش مشترک محمدرسول‌الله(ص)

کد خبر: 386988

جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران جزئیات رزمایش مشترک محمد رسول‌ الله (ص) را تشریح کرد.

ایسنا: امیر عبدالرحیم موسوی در نشست خبری رزمایش مشترک ارتش با بیان این‌که «این رزمایش به نام محمد رسول الله (ص) نامگذاری شده است» اظهار کرد: مرحله اصلی رزمایش از 4 دی آغاز شده و در روز 10 دی با رژه یگان‌های زیر سطحی، هوایی و نمایش قدرت به پایان می‌رسد. در حال حاضر رزمندگان ارتش در منطقه رزمایش مشغول انجام وظایف خود هستند.

وی همچنین افزود: وسعت منطقه رزمایش، 2 میلیون و 200 هزار کیلومتر مربع معادل 850 هزار مایل مربع است. این رزمایش در دریا از مدار 10 درجه در شمال اقیانوس هند تا شرق تنگه هرمز و در زمین در بخش اعظم استان سیستان و بخشی از هرمزگان برگزار می‌شود.

فرمانده رزمایش محمدرسول‌الله (ص) همچنین اظهار کرد:‌ در این رزمایش یگان‌های نیروی زمینی و نیروی دریایی، یگان‌های احتیاط بسیج استان سیستان، پایگاه نیروی دریایی سپاه در منطقه با پشتیبانی نیروی هوایی و قرارگاه پدافند هوایی حضور دارند. همچنین متخصصان وزارت دفاع برای نظارت بر سلاح‌ها و سامانه‌های جدید در این رزمایش شرکت می‌کنند.

امیر موسوی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد:‌ این رزمایش بر اساس تهدیدات واقعی توسط قرارگاه ذوالفقار ارتش طرح ریزی شده و هدایت می‌شود و یگان‌ها و تجهیزات به صورت واقعی وارد عمل می‌شوند. یگان‌های مختلف نیز توسط فرماندهان نیروهای مربوطه در منطقه فرماندهی می‌شود.

وی همچنین با بیان این‌که «قدرت اصلی ما معنویت محوری و ولایت مداری است» گفت: ما برای ارتقاء آمادگی رزمی و توان دفاعی خود در برابر تهدیدات هر آنچه که امکانات مادی لازم باشد را فراهم می‌کنیم. در این رزمایش سلاح‌های جدید، تاکتیک‌های نوین و عملیا‌ت‌های مشترک منطبق بر تغییرات تهدیدات به کار گرفته می‌شود. البته همه‌ی عملیات‌های رزمایش رسانه‌ای نخواهد شد.

جانشین فرمانده کل ارتش در ادامه با بیان این‌که «ما داورانی را برای ارزیابی سلاح‌ها و تجهیزات تعیین کرده‌ایم» خاطرنشان کرد: در این رزمایش به منظور انتقال هر چه کامل‌تر و واقعی‌تر تجربه به جوان‌ها، در کنار هر قرارگاه و رده فرماندهی یک قرارگاه و فرماندهی از جوان‌ترها پیش بینی شده است.

وی مشترک بودن و اقدام ارتش به عنوان یک مشت واحد، وسعت و گستردگی منطقه رزمایش، حضور تا مدار 10 درجه، تحکیم پیوند ارتش و مردم، انطباق عملیات با تهدیدات پیش بینی شده و رصد تهدیدها و تشکیل قرارگاه و رده‌های جوانان در کنار قرارگاه‌های اصلی را از ویژگی‌های رزمایش مشترک محمد رسول (ص) دانست.

فرمانده رزمایش محمد رسول الله (ص) با بیان این‌که «این رزمایش اهداف خاصی را دنبال می‌کند» گفت: ارزیابی کفایت طرح‌های پیش بینی شده، ارتقاء توان رزمی، تمرین اقدامات فرماندهی مشترک و ستادی، بررسی و نحوه‌ی عملکرد یگان‌های حاضر در رزمایش، شناسایی قوت‌ و ضعف‌های تاکتیک‌ها، آزمایش سامانه‌ها و تجهیزات و سلاح‌های جدید و انتقال واقعی‌تر تجربه به جوانان را از اهداف این رزمایش برشمرد.

وی در پایان با بیان این‌که «ما کشوری هستیم که به دنبال سلطه بر دیگران نبوده اما با سلطه پذیری هم مخالفیم» گفت: ارتقای توان دفاعی و آمادگی رزمی ما به معنای ارتقای تضمین صلح و دوستی است. رزمایش محمد رسول (ص) حامل پیام صلح و دوستی است. ما بارها اعلام کردیم که آرامش و امنیت در منطقه با کمک کشورهای منطقه امکان پذیر است. ما با حضور بیگانگان در منطقه مخالفیم به همین دلیل شعار رزمایش را هم " نمایش اقتدار، صلح و دوستی پایدار در سایه‌ی وحدت اسلامی و منطقه‌ای " انتخاب کرده‌ایم.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد