روزنامه صبح نو؛ احد آزادیخواه: اخیراً شاهد مطرح شدن بحث آشتی ملی در برخی محافل و ازسوی برخی از چهرههای سیاسی هستیم که با نگاه دقیقتر به این موضوع میتوانیم به ابعاد و زوایای پنهان این گونه مباحث پی ببریم.
اصطلاح آشتی ملی معمولاً در شرایط سیاسی کشورهایی مطرح میشود که دچار جنگ یا بحران داخلی شده و تشکیل دولت مرکزی عملاً برای آنها غیر ممکن است، حال مطرحکنندگان طرح آشتی ملی چه شباهتی میان کشور عزیز و مقتدر ایران با حکومت و دولتی مستقر با کشورهایی نظیر سوریه و لبنان و عراق و افغانستان دیدهاند که در چند سال اخیر اصطلاح آشتی ملی برای آنان مطرح شده است و همان نسخه را نیز برای کشورمان تجویز میکنند؟
به نظر میرسد طرح این موضوع بیشتر از اینکه سخنی از سر اعتقاد باشد یک تاکتیک سیاسی است که صرفاً برای انحراف مدیریت انتخابات ریاست جمهوری پیش رو مطرح شده و با توجه به اینکه رییس دولت اصلاحات دلیل لزوم آشتی ملی را رأی آوردن ترامپ در آمریکا عنوان کرده است به نظر میرسد این جریان با ایجاد دو قطبی کاذب جنگ و صلح و معرفی جریان رقیب بهعنوان جریانی که در صورت رأی آوری وارد تخاصم با آمریکا میشود سعی در جلب آراء عمومی به نفع خود در انتخابات پیش رو دارد. عده قلیلی که به برکت انقلاب به نان و نوایی رسیدند در سال ۸۸ با غبارآلود کردن فضا و ایجاد فتنه، مردم را به خیابانها ریخته و ضربهای جبرانناپذیر بر کشور وارد کردند، امروز با توهم در اکثریت بودن ادعای قهر بودن با نظام را دارند و به دنبال این هستند که با پرداخت کمترین هزینه به ساختار قدرت بازگردند و با طرح این گونه مباحث میخواهند با ژستی میهنپرستانه و به نوعی با منت بر سر نظام و ملت مثلاً آنها را از خطر جنگ برهانند، در حالی که باید از راه گذشته خود توبه و برای ملت ایران تبیین کنند که تهمتی که به نظام اسلامی در سال۸۸ زده شد با چه هدفی و بر چه مبنایی بوده و به چه
دلیل هزینه ای این چنین سنگین بر دوش نظام و امت ایران اسلامی بار کردهاند که تبعات آن هنوز هم ادامه دارد.
بازی با مترسکی مثل جنگ با آمریکا یک بار برای کسب رأی در سال ۹۲ تجربه شد و مردم ایران دیدند که بهرغم تمام نرمشی که در مقابل آمریکا نشان داده شد آنها به هیچ یک از وعدههای خود عمل نکردند و امروز برای ملت ایران مسجل است که ریشه دشمنیها با نظام مقدس جمهوری اسلامی در روحیه استقلال طلبی و تمسک به اسلام عزیز نهفته است که در این موضوع هیچ فرقی بین اوباما و ترامپ نیست.
امروز بحمدالله با داشتن نیروی مسلح مقتدر و مردم همیشه در صحنه هیچ تهدید نظامی متوجه کشور نیست و طرح آشتی ملی که صرفاً یک منت کشی محترمانه سیاسی است و به هیچوجه نیاز آن در کشور حس نمیشود چرا که مردم در صحنههای متعدد از اول انقلاب تا کنون مانند حضور پرشور در انتخابات، راهپیمایی ۲۲بهمن، در ۹دی و سایر صحنههایی که نظام به پشتیبانی نیاز داشته و دارد نشان دادند نه تنها در آشتی کامل با نظام و رهبری هستند بلکه با کسانی که در مقابل جریان انقلاب اسلامی قصد ایستادگی و ایجاد انحراف داشته باشند دشمن و سیلی سختی به آنها خواهند زد.
بهجای طرح اینگونه مسائل باید با ظرفیتها و توان داخلی کشور آشتی کرد. باید با مردم رنجکشیده خوزستانی که از هوای سالم و پاک و امکانات اولیه محرومند آشتی وسعی در بر طرف کردن مشکلاتشان کرد.
راه حل، برونرفت از مشکلات آشتی با جوانان مستعدی است که هر یک میتوانند گرههای متعددی از مشکلات کشور را باز کرده و افقهای روشنی را پیش روی نظام اسلامی بگشایند. *نماینده مجلس شورای اسلامی
دیدگاه تان را بنویسید