دورهمی تروریستهای تجزیهطلب به نام صلح نوبل!
فرزندان نرگس محمدی ناراحت هستند که امکان دیدار و گفتوگوی تلفنی با مادرشان را ندارند. اما وقتی خودشان زندگی در فرانسه را انتخاب کرده و از ایران رفتهاند، چطور میخواهند مادرشان را ببینند یا تلفنی با او در زندان- که صرفاً تلفن داخل ایران است- دارد، صحبت کنند؟ این هم تقصیر جمهوری اسلامی است؟!
نمایش جایزه صلح نوبل امسال که از مهرماه با اعلام تعلق آن به نرگس محمدی، زندانی امنیتی ایرانی آغاز شده بود، یکشنبه به سکانس «مراسم اعطای جایزه» رسید و با ملغمهای از شخصیتهای سیاسی خارجی، بازیگران فراری از ایران و سران احزاب تجزیهطلب و تروریستی ضد ایرانی در پایتخت نروژ برگزار شد.
نرگس محمدی که به دنبال محکومیت قضایی در زندان اوین به سر میبرد، خواسته بود که فرزندانش به نمایندگی از او جایزهاش را دریافت کنند. همسر او تقی رحمانی، روزنامهنگار ملی- مذهبی هم در این مراسم همراه دو فرزندش حضور داشت و در یک کنفرانس خبری قبل از مراسم صحبت کرد و از ظلم به همسرش گفت و حتی تأکید کرد که پس از برنده شدن جایزه صلح نوبل، سختگیریها بر محمدی افزایش پیدا کرده است. مصداق این سختگیریها البته بیان نشد، مهم هم شاید نباشد، چون بارها گفته شده شرایط محمدی در زندان سخت و تحت شکنجه است. اما در نهایت دروغ بودن ادعاهای آنان روشن شده است. چنانکه چندی پیش انتشار گفتوگوی محمدی از داخل زندان اوین، با آنجلینا جولی بازیگر هالیوودی موجی از انتقادات را – از سوی براندازان- متوجه محمدی کرد که چطور در زندان و با شرایط سختی که مدعی مواجه با آن است، توانسته با آنجلینا جولی مصاحبه کند!
فرزندان نرگس محمدی ناراحت هستند که امکان دیدار و گفتوگوی تلفنی با مادرشان را ندارند. اما وقتی خودشان زندگی در فرانسه را انتخاب کرده و از ایران رفتهاند، چطور میخواهند مادرشان را ببینند یا تلفنی با او در زندان- که صرفاً تلفن داخل ایران است- دارد، صحبت کنند؟ این هم تقصیر جمهوری اسلامی است؟!
اما مراسم اعطای جایزه صلح نوبل حواشی بامزهای داشت و به جای وحدت براندازان بر محور محمدی، از قضا موجب انتقاد و اعتراض و تفرقه و استهزای برخی نسبت به برخی دیگر شد.
سلطنتطلبان که از ابتدا هم با محمدی و تقی رحمانی میانه خوبی نداشتند، موج انتقاد و استهزای مجازی را روانه این مراسم کردند. آنها محمدی و رحمانی را اصلاحطلب و حتی نیروهای نظام دانستند و با فحاشی، یعنی سبک همیشه خود، به آنان اعتراض کردند که چرا ادای دین و احترامی به خاندان پهلوی در این مراسم صورت نگرفته است.
پیش از این یاسمین، همسر رضا پهلوی درباره مصاحبه محمدی با آنجلینا جولی نوشته بود که با وجود این مصاحبه نمیتواند ادعاهای محمدی درخصوص اجازه صحبت ندادن او با فرزندانش را باور کند. او نوشته که «چگونه به یک زندانی سیاسی اجازه صحبت با آنجلینا جولی داده میشود، اما او نمیتواند اجازه گفتگو با پسرش را بگیرد. این موضوع برای بسیاری از ما یک معماست».
حامیان محمدی هم با تخطئه سلطنتطلبان آنها را به استهزا گرفتند که چطور از آب تنی یاسمین پهلوی هم برداشت مبارزه سیاسی استخراخ میکنند، اما حالا منتقد محمدی شدهاند!
بدترین بخش مراسم اعطای نوبل به خانواده محمدی، حضور سران احزاب تجزیهطلب و تروریست در این مراسم بود. عبدالله مهتدی دبیرکل حزب کومله کردستان در کنار همسرش ناهید بهمنی از اعضای این حزب در این مراسم حضور داشت و از سوی گلشیفته فراهانی و تقی رحمانی مورد استقبال و در آغوش کشیده شدند!
تصویر تقی رحمانی در آغوش عبدالله مهتدی تأسف و سرخوردگی اصلاحطلبان تندرو را که ذوق زده تعلق جایزه صلح نوبل به نرگس محمدی بودند، موجب شد. سردبیر شبکه شرق (شرقآنلاین) روی عکس در آغوش کشیدن عبدالله مهتدی از سوی تقی رحمانی با نام بردن از چهرههای ملی مذهبی نوشته: «روح هدی صابر، عزتالله سحابی، هاله سحابی شاد خداروشکر که این روزا رو به چشم ندیدن…». احسان بداغی روزنامه نگار اصلاحطلب هم روی این توییت نوشت: «به عنوان کسی که دوستدار تقی رحمانی و نرگس محمدی هستم و برایشان همچنان احترام قائلم، از دیدن این صحنهها در مراسم جایزه صلح نوبل متأسف و شرمندهام. تعهد به گفتگو و تعامل را میفهمم، اما با چه کسی؟ با کسی که علناً علیه تمامیت سرزمین و ملت ایران قرار گرفته؟ این پذیرفتنی نیست!»
عبدالله مهتدی و همسرش تنها افراد تروریست و تجزیهطلب حاضر در این مراسم نبودند. مونا سیلاوی از حزب تضامن دموکراتیک اهواز که از گروهکهای تجزیهطلب و تروریستی ضد ایرانی است هم در این مراسم حضور داشت. حضور این افراد نشان داد که مرزبندی روشنی میان براندازان و تروریستها و تجزیهطلبان وجود ندارد.
از سویی همخوانی ترانه امشب شب مهتابه توسط مژگان شجریان و گلشیفته فراهانی و مهسا وحدت در وسط میزهای شام حاضران در مراسم و بشکن زدن گلشیفته هم موجی از تمسخر را در فضای مجازی برانگیخت. سلطنتطلبان با تمسخر این حرکت، آن را نمایشی پاحوضی و دون شأن یک مراسم رسمی با حضور خانواده پادشاهی نروژ دانستند. خصوصاً که شعر انتخابی هم مناسب مراسم نبوده و به دورهمیهای فامیلی شبیه بود.
از طرفی این انتقاد هم متوجه تقی رحمانی و همسرش شد که چطور خود را ضد سلطنت پهلوی و ضد دیکتاتوری میدانند، اما اینگونه به احترام خاندان پادشاهی نروژ رفتهاند!
لیلی بازرگان، نوه مهدی بازرگان و همسر خواننده ضد دین، شاهین نجفی، هم با اشاره به نام بردن تقی رحمانی از زنان زندانی در ایران از جمله فائزه هاشمی انتقاد کرد که چرا از فلان زندانی حامی پهلوی نام برده نشده است و تقی رحمانی را متهم به جداسازی زندانیان کرد.
در کل، گرچه صلح نوبل برای محمدی و همسر و خانوادهاش آورده مالی به ارزش یک میلیون دلار داشت، اما موجی از اختلافات درونی براندازان را هم پیش چشم آورد و از سویی به اصلاحطلبان تندرو هم نشان داد که حامی چه کسانی هستند.
منبع: روزنامه جوان
دیدگاه تان را بنویسید