علت قدردانی روحانی از وزیر دفاع چه بود؟

کد خبر: 883060

رئیس‌جمهور کشورمان طی پیامی از همه دست اندرکاران صنعت دفاعی بابت پیشرفت‌های قابل توجه صنایع دفاعی تشکر و قدردانی کرد.

علت قدردانی روحانی از وزیر دفاع چه بود؟

خبرآنلاین: به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، در پی قدردانی ۱۸۹ نماینده مجلس شورای اسلامی از تدابیر وزارت دفاع و پیشتیبانی نیرو‌های مسلح در جهت پیشرفت صنعت دفاعی کشور، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور نیز مراتب تشکر و قدردانی خود را از وزیر دفاع، متخصصین صنعت دفاعی و همه دست اندرکاران صنایع دفاعی برای پیشرفت‌های قابل توجه در وزارت دفاع ابلاغ کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای با اشاره به پیشرفت‌های صنعت دفاعی اذعان داشتند که این واقعیت انکارناپذیری است که نه تنها تحریم ۴۰ ساله صنایع نظامی مانع رشد و تعالی این صنعت راهبردی نشده است بلکه یکی از عرصه‌های موفق والگو در تحریم شکنی است.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن حمایت از تدابیر و تلاش‌های مجموعه دفاعی کشور، از تلاش‌های کارآمد وزارت دفاع برای صیانت و بالندگی صنایع دفاعی و نقش آفرینی در اقتدار علمی و دفاعی و سهم موثر در تکوین اقتصاد مقاومتی و مشارکت در صادرات غیر نفتی قدردانی کردند.

تاکید بر ضرورت توجه به اولویت توسعه و گسترش مناسبات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی از سوی سفرا

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری نوشت:

رئیس جمهور سفرای جمهوری اسلامی ایران در دیگر کشور‌ها را نمایندگان ملت، تاریخ و فرهنگ متعالی ایران دانست و آنان را به تلاش فراوان در راستای توسعه، تقویت و تحکیم مناسبات سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی کشورمان در عرصه بین‌المللی توصیه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه‌شنبه در دیدار سفرای جدید جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، سیرالئون، کویت، رومانی و بنگلادش با اشاره به اینکه امروز بدخواهان ملت ایران از هیچ توطئه و اقدام ضد انسانی برای ضربه زدن به انقلاب و اعمال فشار علیه مردم دریغ نمی‌کنند، گفت: در این شرایط سفرای ایران در کشور‌های خارجی وظیفه دارند، تلاش و جدیتی مضاعف برای توسعه روابط و همکاری‌های ایران با دیگر کشور‌ها در بخش‌های مختلف داشته باشند و بخش خصوصی باید پیشتاز روابط اقتصادی باشد.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت توجه به اولویت توسعه و گسترش مناسبات و همکاری‌های اقتصادی و تجاری از سوی سفرا، اظهار داشت: برنامه ریزی سفرا در راستای جذب سرمایه گذاری خارجی و تقویت همکاری‌های مشترک شرکت‌ها و بنگاه‌های بخش خصوصی کشورمان با شرکت‌های کشور‌های محل مأموریتشان، بسیار حائز اهمیت است.

روحانی با اشاره به اینکه امروز آمریکا بواسطه خروج غیرقانونی از برجام، در صحنه جهانی و حقوقی منزوی شده و این اقدام آنان بجز چند کشور معدود از سوی هیچ کشوری مورد حمایت قرار نگرفته است، گفت: باید با توسعه همکاری‌ها و روابط ایران با دیگر کشور‌های خارجی تهدید و فشار دولت آمریکا علیه ملت ایران را به فرصتی برای توسعه و پیشرفت روزافزون تبدیل کنیم.

رئیس جمهور همچنین سفرای جمهوری اسلامی ایران را به برقراری ارتباطی نزدیک با ایرانیان مقیم خارج توصیه کرد و گفت: سفارتخانه ایران باید برای ایرانیان خارج از کشور محلی سرشار از آرامش و امید، و پشتوانه اطمینان بخش آنان باشد.

«حسن قشقاوی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، «اکبر خسروی نژاد» سفیر جمهوری اسلامی ایران در سیرالئون، «محمد ایرانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت، «محمدرضا نفر» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش و «مرتضی ابوطالبی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در رومانی نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت روابط ایران با کشور‌های محل ماموریت خود در زمینه‌های مختلف بر تلاش و جدیت در راستای توسعه مناسبات اقتصادی و همکاری‌های همه جانبه ایران با دیگر کشور‌ها تاکید کردند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد