۱۳۷ آنلاین: در ایامی که نام یاشار سلطانی به نام افشاکننده املاک نجومی در شهرداری تهران بر سر زبانها افتاد و رسانههای اصلاح طلب از وی قهرمان ساختند یکسالی میگذرد. یکسالی که سیب املاک بارها در هوا چرخیده و واقعیتهای جالب، اما تاسف باری آشکار گشته است. اوج هنر یاشارسلطانی انتشار لیست مخدوش سازمان بازرسی کل کشور درباره واگذاریها بود و دروغ فساد ۲۲۰۰ میلیاردی را نیز به ناف آن بستند! با ورود قوه قضاییه مشخص شد کسانی که در پشت پرده این دروغ سازی بودند در شورای شهر و برخی وزارتخانههای دولت حضور دارند. کسانی مانند محمدعلی نجفی، شهردار کنونی تهران، پیروز حناچی، معاون وزارت راه و احمدحکیمی پور، عضور سابق شورا، دستهای پشت پرده تخریب مدیریت جهادی بودند.
در یکسال گذشته اتفاقات زیادی افتاد. قوه قضاییه بحث فساد سازمان یافته را در شهرداری رد کرد و تنها به تخلفات جزیی در واگذاریها رسید که این گونه تخلفات در سیستم اداری ایران به اندازهای زیاد است که ادارات دولتی به فساد سیستمیک دچار شده اند. اما در این میان مدیریت جهادی بود که مظلوم واقع شد و علی رغم خدمات و پیشرفت بی سابقه تهران، متهم به فساد شد! اتهامی که حتی برخی از جریانهای اصولگرا و مدعی انقلابی در دام آن گرفتار شدند و قالیباف را تکفیر کردند.
در این روزها، ولی ماجرای جالبی رقم خورده است. یکی از کسانی که نام وی در لیست ادعایی یاشارسلطانی به عنوان دریافت کننده املاک آورده شده بود، به عنوان معاون مالی محمدعلی نجفی، شهردار تهران معرفی شده است. سمیع الله حسینی مکارم، کسی است که در لیست، دو ملک در دربند به نام وی خورده و تخفیف ۵۰ درصدی گرفته است. اما زمانیکه وی به عنوان معاون نجفی معرفی شد، رسانههای اصلاح طلب به جای مطالبه گری از نجفی بابت این انتصاب، در حال ماستمالی هستند. اما ماموریت اصلی بر عهده کسی قرار گرفته که برای اولین بار لیست مخدوش را منتشر کرد. یاشار سلطانی در اظهارنظری جدید مدعی شده که وی در جلسهای با مکارم توجیه شده که این شخص املاک نجومی دریافت نکرده و آنچه در نهایت در قالب تعاونی مسکن شهرداری به مکارم واگذار شده ۷۴ متر و براساس قانون بوده است! این بدان معناست که یاشار سلطانی، شارلاتانیزم را چه در حوزه رسانه و چه سیاسی به اوج خود رسانده است. تا زمانی که حسینی مکارم در مدیریت سابق شهری مسئولیت داشت، فاسد و ملک نجومی خور بود، اما به محض ورود به تیم جدید، قانونمدار و مظلوم شد! چنین گاف هایی از سوی مدعیان املاک نجومی نشان میدهد تمام
ماجرا، یک هوچی گری و سیاسی بازی بود تا نام و رسم قالیباف به هر قیمتی و با هر دروغی لجن مال شود. یکی از پیاده نظامهای این بازی مخرب نیز یاشار سلطانی بود که حتی برخی از بچههای حزب اللهی و مدعی عدالت را نیز فریب داد تا مظلوم نمایی کند و برای آزاد شدن از بند زندان که به حق از سوی قوه قضاییه اعمال شده بود، وثیقه و پول جمع شود! با چنین اظهاراتی بازی موش و گربه بازی املاک نجومی به پایان خود نزدیک شده و قهرمان این داستان نیز کسی نیست به جز محمدباقر قالیباف که در اوج مظلومیت، راه را برای ورود قوه قضاییه جهت بررسی باز گذاشت، یک سازمان مردم نهاد یعنی دیده بان شفافیت و عدالت را نیز دعوت کرد، ولی بازهم از سوی دولتمردان در رقابتهای انتخاباتی محکوم به فساد در املاک شد تا مشخص شود بازی املاک اساسا برای چه زمانی به راه افتاده بود تا افکار عمومی در انتخابات با این سوژه به انحراف کشانده شوند.
دیدگاه تان را بنویسید