خواندن آیه الکرسی برای ایمنی صنعت هواپیمایی

کد خبر: 44972

«آيه‌ الكرسي» دعاي هر روز و شب رييس سازمان هواپيمايي كشور است تا سانحه يا حادثه‌اي در حوزه هوايي اتفاق نيفتد. حسين خانلري دليل «آيه‌ ‌‌الكرسي» خواندنش را در چهارمين همايش «ايمني هوانوردي» جلوگيري از حوادث و سوانح هوايي مطرح كرد.

خواندن آیه الکرسی برای ایمنی صنعت هواپیمایی
رييس سازمان هواپيمايي كشور رييس سازمان هواپيمايي كشور كه در مراسم افتتاحيه همايش «ايمني هوانوردي» سخنراني مي‌‌كرد، استاندارد گريزي و فرار از ايمني را عامل بروز حوادث و سوانح‌‌هوايي و پايين بودن ايمني پروازها خواند. به گزارش «فردا» در گزارشی که روزنامه دنیای اقتصاد از این جلسه داده؛ آمده است: «آيه‌ الكرسي» دعاي هر روز و شب رييس سازمان هواپيمايي كشور است تا سانحه يا حادثه‌اي در حوزه هوايي اتفاق نيفتد. حسين خانلري دليل «آيه‌ ‌‌الكرسي» خواندنش را در چهارمين همايش «ايمني هوانوردي» جلوگيري از حوادث و سوانح هوايي مطرح كرد. خانلری عوامل موثر بر اين استاندارد‌گريزي‌ها «ضعف مقررات دستورالعمل‌هاي موجود»، «ضعف در كنترل واحدهاي نظارتي»، «رعايت نكردن آينده‌ نگري در شركت‌هاي هواپيمايي»، «نبود نظارت عالي»، «ملاحظات سياسي»، «بخشي‌نگري مجموعه‌هاي دولت» و «رقابت ناسالم شركت‌هاي هواپيمايي» است. خانلري گفت: در نتيجه با اين شرايط نبايد مقصر هر حادثه و سانحه هوايي را رياست سازمان خواند و گريبان او را در پس هر ماجرا گرفت.» در همايش ديروز عمده تاكيد رييس سازمان هواپيمايي كشوري در سخنراني‌اش مقصر نخواندن او به عنوان متولي صنعت در جريان حوادث و سوانح هوايي بود. خانلري گفت: در چند ماه اخير هر حادثه يا سانحه هوايي اتفاق مي‌افتد همه نگاه‌ها روي رياست سازمان است، در حالي كه شرايط فعلي ناشي از فرار از ايمني و استانداردگريزي است، اگرچه همه ما مدعي هستيم خواهان ايمني هستيم ولي به دليل «شرايط سياسي و ملاحظات سياسي»، همچون «رقابت ناسالم شركت‌هاي هواپيمايي و نداشتن آينده‌نگري آنها»، «ضعف كنترل واحدهاي نظارتي»، «ضعف مقررات و قوانين»، «نبود نظارت عالي»، «شرايط عملياتي»، «ضعف در آموزش» و «بخشي‌نگري» فعالان صنعت از ايمني فرار مي‌كنند.
او در ادامه راهكار حل مشكل فعلي را توليد ايمني خواند و گفت: بدون توليد ايمني نمي‌توان با فرهنگ سازي مشكلات را حل كرد. به گفته خانلري، كميته ايمني هوانوردي بايد به طور جدي‌تر آيين‌نامه‌ها را تدوين كند و در مقابل ايرلاين‌ها براي پيشرفت صنعت هوايي كشور هزينه كنند.
به اعتقاد او، اگر سرمايه‌گذاري ويژه در حوزه حمل‌و‌نقل هوايي صورت گيرد حوادث هوايي به اين شدت نخواهد بود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد