«تضاد منافع» دندانهای ما را میپوساند!
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معتقد است علت خرابی دندان های مردم به خاطر عدم توجه به مقوله پیشگیری و تضاد منافع در وزارت بهداشت است.
محسن دالبند عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معتقد است عدم پیشرفت در موضوع ارتقا سلامت دهان و دندان یک دلیل آشکار دارد و آن هم چیزی نیست جز «تضاد منافع در وزارت بهداشت»
دالبند افزود: میخواهم به دوستانم در وزارت بهداشت بگویم که باز هم آسیاب به همان روال گذشته می چرخد و ما همچنان به درمان فکر میکنیم. در حالی که در حوزه بهداشت دهان و دندان هیچ کاری نکردهایم، جز یک سری شعار که زینت المجالس ما بوده است.
وی با عنوان این مطلب که ۸۰ درصد بیماریهای دهان و دندان قابل پیشگیری است، گفت: ۲۳ درصد سبد هزینه هر خانواده مربوط به دهان و دندان است که با پیشگیری میتوان این هزینهها را کاهش داد.
دالبند با طرح این سوال که چه کسی باید به این نکته گوش بدهد و اقدام کند، اظهار داشت: متأسفانه تمام سیاستگذاری ها به دلیل تضاد منافع به دست درمانگران میافتد و این افراد هم خیلی بدشان نمیآید که تعداد بیماران زیاد باشد.
این متخصص جراحی دهان و فک و صورت ادامه داد: قسمتی از گرفتاریهای مردم در حوزه سلامت، مربوط به سیاستهای حاکم بر وزارت بهداشت است. مخصوصاً در سالهای اخیر، با وزرایی که بر مسند کار قرار گرفته اند.
وی افزود: کسی که فکرش، کسب درآمد از حوزه پزشکی است؛ هیچ وقت به پیشگیری فکر نمیکند و فقط دو تا شعار میدهد.
دیدگاه تان را بنویسید