شاکری:ماموریت اصلاح ذهن‌ها مقدم بر اصلاح رفتارها است

کد خبر: 1342953

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با تبیین چگونگی اقدام موثر در ستاد امر به معروف و نهی از منکر، گفت: باید مقدم بر تمرکز بر عمل مرتکب شده و اصلاح رفتارها، بر چگونگی شکل گیری این رفتارها در اذهان جامعه به واسطه آثار هنری متمرکز شویم.

شاکری:ماموریت اصلاح ذهن‌ها مقدم بر اصلاح رفتارها است

مجتبی شاکری دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در جلسه هم اندیشی آیین آغاز بکار قرارگاه تبیین و تشویق ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران ضمن تجلیل از تلاش‌های کسانی که در خط مقدم امر به معروف و نهی از منکر هستند، گفت: خداوند به این اقدامات برکت بخشیده و دامنه اثر آن را وسعت می‌بخشد؛ کمااینکه در طول تاریخ هم همین طور بوده است. 

وی با تایید این موضوع که ستاد امر به معروف و نهی از منکر و اعضای قرارگاه مذکور مکلف به انجام تکلیف هستند،  گفت: باید در مقام تبیین، توصیف درستی از آنچه در حال وقوع است و رسالتی که بر گرده ماست، داشته باشیم؛ باید صحنه را در مقام توصیف و تحلیل درست ببینیم، نهایت عقل، ادراک و تفکر خود را به کار بیندازیم و با رجوع به منابع و مبانی صحیح از ظرفیت های موجود استفاده کنیم.

شاکری در این رابطه توضیح داد: در میان تمام تفکراتی که مدعی انقلاب و مبارزه با رژیم شاهنشاهی بودند، از قبیل ملی‌گراها، توده‌ای‌ها، فداییان خلق، مائوئیست‌ها، راه کارگر و ... اندیشه امام خمینی (ره) در حالی پیشتاز شد که در بدو امر حتی در برخی چهره‌های دینی هم حساسیت هوشمندانه‌ای وجود نداشت. اما از آنجا که خداوند به هرکس بخواهد عزت می‌بخشد، در نهایت این اندیشه ولایت مطلقه فقیه بود که پرچم در اهتزاز خط مقدم مبارزه شد.

دبیرکل جمعیت جانبازان با اشاره به آمار حدود 30 هزار تظاهرات ضدّ صهیونیستی در 619 شهر جهان در طول این مدّت در برخی کشورها و سردادن شعار مرگ بر اسرائیل و امریکا توسط اتباع کشورهای غیراسلامی، گفت: همین آمار که مقام معظم رهبری هم به آن اشاره کردند نشان می‌دهد که اگر ما عقلایی و هوشمندانه عمل کنیم، تا چه اندازه می توانیم به نتیجه بخش و کارا بودن عمل خود امیدوار باشیم. اما باید مراقبت کنیم که در مقام حکمرانی برای اقدام بهنگامف دیر وارد صحنه نشویم.

وی با تبیین چگونگی اقدام موثر در ستاد امر به معروف و نهی از منکر، گفت: باید مقدم بر تمرکز بر عمل مرتکب شده و اصلاح رفتارها، بر چگونگی شکل گیری این رفتارها در اذهان جامعه به واسطه آثار هنری متمرکز شویم./تسنیم

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها